Vandaag was het anders dan normaal… Hun eigen coach Ruth was afwezig in verband met een weekendje weg en had Djerrel (vader Sy’rai) en Simone (moeder Talitha) gevraagd om vandaag te coachen en te helpen met wissels.

Daar Noa al een tijdje ziekjes was en het niet duidelijk zou zijn of zij kon spelen is Romy vanuit E1 gevraagd om ons team te komen versterken vandaag. Super dank voor je inzet vandaag Romy, het gaat er net weer anders aan toe bij de D2, en je hebt zeker je vrouwtje goed gestaan  ! Je hebt hard  voor ons gewerkt.

Ondanks dat Noa niet helemaal opgeknapt was,  wou ze haar team niet in de steek laten en stond ze erop om mee te spelen , wat een spirit zeg ! Toppie !  Vandaag was Aurelia helaas niet aanwezig in verband met blessures, hopelijk gaat het snel  beter en speel je weer mee !

Talitha staat vandaag op het doel, na overleg met Noa die heeft aangegeven zelf te willen spelen vandaag. Noa heeft wel de taak van aanvoerder op haar genomen.

Na een warming-up in de kleine zaal zijn we net op tijd de grote zaal ingegaan waardoor we direct moesten gaan beginnen aan de wedstrijd. Afgesproken was: we willen pit/felheid zien,  goed samenspel en snel terug daar bekend is dat onze tegenstanders een snelle tegenstander is.

De eerste minuten  zagen er goed uit. Ondanks dat binnen een minuut wij al ons eerste tegenpunt te pakken hadden. We wisten de stand mooi te houden en na diverse minuten was de stand 3-4 (Lysanna, Angelina en Beau).  Dit wilden we proberen zo bij te houden. Helaas werd Noa tijdens het spel echt niet lekker en moest het spel uit.  Hierdoor hadden we nog maar 1 wissel. Ook  Lysanna gaf aan dat ze niet lekker was en wou gewisseld worden. De wissels liepen hierdoor wat anders dan gepland.  De scheidsrechter floot na 15 minuten al per ongeluk al af. Snel het veld weer terug op om de laatste minuten te spelen. We zijn de rust ingegaan met 5-14 (Sy’rai en Angelina).

Tijdens de rust geprobeerd te meiden uit te leggen dat ze sneller terug moeten na het verlies van de bal, deze tegenstander is zo snel er moet verdediging staan! We willen die felheid en pit zien!

In de tweede helft heeft Talitha ook super goed haar best gedaan en diverse ballen weten tegen te houden.  Noa wou het toch weer proberen en heeft samen met Beau nog een mooi doelpunt weten te scoren.  Sy’rai kwam in deze helft nog lelijk te val en moest er ook tijdelijk uit. Deze stoere meid heeft  haar brace omgedaan wou na een paar minuten weer meespelen.

Uiteindelijk is de uitstand 7-23 geworden voor Snelwiek.

Meiden, het was voor ons ook een nieuwe ervaring ! Het was leuk om een keer aan deze kant te staan. Wat er altijd zo van sprekend uitziet is dan ineens toch anders 😀

Jullie hebben je allemaal goed  ingezet en wij vonden het leuk dat wij jullie vandaag mochten coachen!