C- meiden: De laatste wedstrijd van 2016.

Dit weekend mochten we op de zondag spelen in plaats van op zaterdag. Om kwart over 10 stonden we allemaal paraat in Dordrecht waar MOK onze tegenstander was.

Het omkleden gebeurde snel waardoor we ruim een half uur de tijd hadden voor de warming-up. Die tijd werd volop en nuttig besteedt en om 11 uur precies kon de wedstrijd beginnen.

Ook deze wedstrijd gingen  de meiden vol enthousiasme het veld in en binnen no time stond er weer een 0-5 op het scorebord. MOK scoorde hun eerste doelpunt en onze meiden gaven nog wat extra gas waardoor de ruststand kwam op 1-15.

In de 2e helft gingen de meiden verder waar ze gebleven waren en door snelle tegenaanvallen werd de score uitgebreid. De eindstand kwam uiteindelijk uit op 4-27.

Een mooie uitslag, goede wedstrijd en een heleboel mooie aanvallen. De meiden probeerde de wissel die we 1 hebben genoemd. En als het niet lukte probeerde ze het gewoon nog een paar keer. Het ging nog niet helemaal vlekkeloos maar daar blijven we op trainen. Ook de lange ballen kwamen niet altijd vlekkeloos aan waardoor we een paar keer onnodig balverlies leden maar ook daar zijn de trainingen voor. Het was echt weer een hele leuke wedstrijd met veel passie. Goed gedaan meiden!

In de avond hebben we genoten van het kerstbuffet. Activiteiten commissie heel erg bedankt voor de super leuke en goed georganiseerde avond!

Tot groot verdriet hoorde Joelle tijdens het kerstfeest dat haar opa is overleden. Heel veel sterkte de komende tijd!!

Ons volgende wedstrijd is op zaterdag 7 Januari. Voor nu allemaal hele fijne feestdagen en een heel gelukkig, gezond en sportief nieuw jaar!