DS2: Een nieuw begin

Na een super gezellige zaterdagavond met elkaar was het vanmorgen wel heel erg vroeg toen we paraat moesten staan. Om 10.00 uur in Gorinchem een wedstrijd spelen viel dan ook niet mee.

Achilles was onze tegenstander en is een team wat bovenin meedraait en waarvan we de vorige keer net met 1 doelpunt verschil verloren hadden. Nu kwamen wij echter met een heel ander team naar de wedstrijd toe. Maaike en Kim zijn doorgeschoven naar ds1.  Arjenne mag door haar knieblessure (voorlopig?) niet meer handballen, Karin was door gezondheidsproblemen afwezig en ook Dominique kon er dit keer niet bij zijn ivm verplichtingen op haar werk. Gelukkig waren er niet alleen maar afwezigen want ons team is uitgebreid met de komst van Sherida, Eva en Kelly.  Welkom bij ons in het team meiden! En ook Kim kwam ons vandaag versterken zodat we toch nog 2 wissels hadden.

Door het doelpunt van Kim kwamen we op een voorsprong maar door 2 snelle doelpunten van Achilles waren we die voorsprong ook weer kwijt. Achilles was goed op elkaar ingespeeld en wist ons doel wat makkelijker te vinden en wist de voorsprong uit te breiden. Voor ons was het een beetje wennen, zowel in de aanval  als in de verdediging. Maar iedereen bleef er voor gaan en de aanval ging wat beter lopen zodat de stand van 11-5 omgebogen kon worden naar 14-11. We kwamen dus dichterbij.

De vermoeidheid ging echter mee spelen en door een paar keer balverlies in de aanval en de snelle tegenaanvallen van Achilles werd de uiteindelijke eindstand 19-12.

Meiden , jullie hebben lekker gespeeld en we gaan met z’n allen lekker trainen zodat wij ook weer lekker op elkaar ingespeeld raken. Tot woensdag op de training 🙂

Groetjes Marian