D-Force #1: Soms…

Zijn er van die momenten in het leven dat je de lat veel te hoog legt. Dat je te veel moeite moet doen om te “downsizen” terwijl je er zelf helemaal geen zin in hebt. Het liefst zou je sommigen de oren willen wassen. Luister eens een keer. Kap nou met dat pre-puberaal gedrag. En “OMG het moet nog ECHT gaan puberen…”.

“Deze groep ga ik nooit onder me krijgen als een B-Boys-team. Nee, die vorige lichtingen B waren echt veel beter….”

Niet te vergeten dat merendeel nog dik 3 jaar heeft te gaan voordat ze B zijn. Tja,.. Dan wordt het toch wel wat anders.

Geduld vanuit mijn kant en een beetje luisteren en ook doen wat er gevraagd wordt vanuit jullie kant, dan moeten we ergens in het midden uitkomen.

En dan gaan we het wel eens zien. Ik denk een team wat vele malen beter wordt dan wat ooit in de afgelopen acht jaar B is geweest!

12-13 verliezen van een ploeg meiden die kennelijk zo fel zijn dat een penalty er niet af kan, tja.. Live sucks. Over een tijdje stort je je sierlijk neer voor een dergelijke groep meiden en vind je die penalty helemaal niet belangrijk meer. Dus,… dan maar sneller overspelen en meer scoren. Dan hangt het niet af van zo’n enkel moment in de wedstrijd 😉

Deal with it, learn from it.

Maandag luisteren en niet meer lollig doen en onnodig stuiteren met de bal.

Discipline. Daar draait het om!

Stelletje pre-puberale D-tjes! 😉

Sgt