Bungelland!

De meeste kinderen hadden het er al weken over en 18 maart was het dan eindelijk zo ver! De F-jeugd ging na de wedstrijd(en) naar Bungelland! Dit was een cadeautje van Roda omdat de kinderen van de F de meeste loten hadden verkocht met de grote clubactie (daarnaast had Danique individueel ook de meeste loten verkocht van de hele vereniging!). 
 
Na de wedstrijd(en) verzamelden we in de hal van de sporthal, waarna we met z’n allen naar Bungelland liepen. In Bungelland was het alsof ze nog geen wedstrijd gespeeld hadden, er moest natuurlijk meteen gespeeld worden! Een paar konden nog net een slokje drinken, maar ook zij verdwenen al snel in de klimrekken.
 
Na een uurtje spelen hebben we alle kinderen verzameld voor een groepsfoto en daarna konden ze meteen aan tafel voor patat, een pannenkoek of poffertjes. Bij de meesten was dat binnen 5 minuten op. 😉 Na een kwartiertje zaten alle kinderen weer in de speeltuin. Af en toe kwam er één voorbij in het klimrek of om wat te drinken, maar verder hebben we ze niet meer gezien. 
 
Om 14.00u kwamen de ouders de kinderen weer ophalen. Volgens mij vonden alle kinderen het super geslaagd en ik denk dat ze allemaal lekker geslapen hebben ‘s nachts. 😉