DS2: 2 in 1

Van de vorige wedstrijd had ik nog geen verslag gemaakt (sorry dames) dus nu maar 2 wedstrijden in 1 verslag (Juist 2 in 1, de titel zegt het al 😛 )

Vorig weekend stond onze uitwedstrijd tegen MOK op de planning dus we mochten afreizen naar Dordrecht.

Sherida en Karin waren afwezig maar ondertussen is ons team versterkt door de komst van Jozenette die haar 1e wedstrijd bij ons mocht spelen. Welkom in ons team Jozenette!

Op dit moment heb ik geen idee meer hoe het scoreverloop in deze wedstrijd ging maar wat ik nog wel weet is dat:

• Jozenette een aanwinst is in ons team en vanaf het midden heel goed onze cirkelspeelsters kon vinden.
  • Idy en Rosanne hierdoor allebei vanaf de cirkel wat makkelijker tot scoren kwam.
  • Iedereen weer maximale inzet toonde en het elke keer weer wat beter gaat.
  • MOK deze keer (nog) iets sterker was, en zij 23 x wisten te scoren.
  • Wij 13 x tot scoren wisten te komen.
  • We toch konden terugkijken op een leuke wedstrijd.

Deze week was alweer onze allerlaatste zaalwedstrijd van dit seizoen. Helaas is Jozenette geblesseerd geraakt met tennissen en is zij voorlopig uitgeschakeld. Ook moesten we het zonder Karin doen die nog aan het genieten is van een welverdiende vakantie.

Ventura was onze tegenstander, een team waar de vorige keer nipt (11-12) van gewonnen was. Sindsdien is onze teamsamenstelling natuurlijk veranderd maar we beginnen aardig op elkaar ingespeeld te raken dus de kans op winst was er zeker.

Ventura begon met volle overtuiging en binnen 2 minuten stond er een 0-2 stand op het scorebord. Maar ook Roda kon weer wat terug doen en door doelpunten van Kelly en Rosanne werd de stand weer gelijkgetrokken en kwamen we zelfs op een 3-2 voorsprong. In de verdediging werd er hard gewerkt en ook de aanval liep lekker. Rosanne werd goed gevonden op de cirkel, Kelly en Idy waren dreigend vanuit de opbouw en Kimberly en Eva deden het beidde goed in het midden. Dominique, Steffie en Sherida deden het op de hoeken ook goed en op een gegeven moment stond er zelfs een 7-4 stand op het scorebord. Maar Ventura bleef aandringen en wisten ook weer ons doel te vinden. Bij de stand van 7-6 konden we even gaan rusten en ons klaarmaken voor de 2e helft. Uiteraard was ons doel de voorsprong vast te houden maar Ventura schoot de gelijkmaker al heel snel binnen. Maar door de doelpunten van Idy en Kelly wisten we weer de voorsprong te nemen. Wat was het spannend in de 2e helft. Zowel wij als Ventura wilde deze laatste zaalwedstrijd winnend afsluiten en gingen er vol voor. Ruth stond heel goed te keepen en wist menige bal uit het doel te houden. Aanvallend gezien wordt er steeds meer lef getoond maar Ventura stond ook goed te verdedigen waardoor het erg spannend bleef de gehele 2e helft. Op het moment dat de scheidsrechter floot voor het eindsignaal stond er een 13-12 stand op het scorebord. Yeaaah we hebben gewonnen. En het is verdiend dames, jullie hebben keihard geknokt en mogen zeer zeker trots op het resultaat en jezelf zijn! Ik ben in ieder geval trots op jullie!

Vanaf deze week gaan we weer lekker buiten trainen (Tenminste… lekker, als het mooi weer is natuurlijk :P)

Nathalie komt dan ons team weer versterken 🙂

Jozenette, sterkte met je blessure: hopelijk ben je er snel weer bij! Kimberly sterkte met je duim en Idy sterkte met je enkel: Hopelijk valt jullie blessure mee en zijn jullie er bij de 1e wedstrijd op het veld weer bij. En ook voor Karin geldt: Hopelijk ben je er snel weer bij, sterkte met je blessure en geniet nog even van je vakantie!