Meiden B: Laatste zaalwedstrijd De Meeuwen

Met de laatste wedstrijd tegen de meeuwen nog in ons achterhoofd had iedereen er erg veel zin in om deze wedstrijd te spelen.

Iedereen was weer fit (of deed leken dat het zo was), waardoor we goede afspraken konden maken hoe deze wedstrijd te spelen.

Onder een prima leidende scheidsrechter werd het een goede, open wedstrijd waarin beide teams tot het uiterste wilden gaan.

Alle meiden hebben zich helemaal gegeven en als team hebben we een prima prestatie neergezet. Samen hard werken, werken voor elkaar en elkaar helpen waar dat nodig was.

Zoals al eerder aangegeven kan een keeper bij een goed werkende verdediging ook meer pakken, wat in deze wedstrijd ook duidelijk zichtbaar was.

Aangezien de Meeuwen met een gesloten verdediging werken moesten we de gaten vinden en kreeg onze cirkel minder ruimte. Daardoor kwamen de opbouwers meer vrij te staan en konden deze ook het doel vinden.

Tevens was Iris gelukkig weer hersteld, wat we hebben gemerkt door haar doelpunten en inzet in de verdediging.

Het was een teamprestatie van een hoog niveau. Meiden gefeliciteerd, jullie hebben deze overwinning verdiend, door samen hard te werken.

Eindstand: 16-12

Daardoor in de stand een plaatsje gestegen.

Nu een week vrij en dan weer buiten handballen.

Een trotse coach.

Doelpunten: Noël: 2, Demi Polak:2 Iris: 5 en Fleur: 7