Meiden B weer in de buitenlucht

De meiden B moesten op de zondag spelen. Uit tegen DES, waar we in de zaal 3 weken geleden ruim van verloren hadden, dat wordt wat!!

Door het stoppen van Demi Pi en Imke is de bezetting voor het team minimaal, wat ervoor zorg draagt dat we zuinig dienen te spelen en hopen op een aanvulling van de C.

Gelukkig kon en wilde Laila meespelen, waardoor we een wissel hadden en ook een sterke kracht erbij.

10.00 uur buiten is altijd vrij vroeg, maar de zon scheen en de omstandigheden waren goed. Opdracht was om de tegenstander van ver te laten komen en als blok te verdedigen. Dat ging goed, we werkten hard en konden de tegenstander goed verdedigen. De meiden gingen al snel klagen dat het zo warm was…. Het is ook nooit goed!!

We hadden aanvallend helaas te weinig geluk en raakten een aantal malen de paal en lat.

IN de rust, stand 5-5, de verdediging nog strakker neergezet, waardoor de tegenstander van nog verder moest gaan gooien en onze keeper ook meer kond houden. Helaas duurde de wedstrijd een minuut te kort, DES scoorde nog een minuut voor tijd en wij konden geen goede aanval meer inzetten.

Eindstand 9-8. Een prima pot, heerlijk weer. Een gelijk spel was een reëlere uitslag geweest.

Laila, jammer dat je de paal 2 maal getroffen hebt, maar prima gewerkt. Dank je wel.

Het blijft momenteel een probleem rond de meiden B dat we te weinig mensen hebben. Hopelijk komt er eerdaags een vriendinnetje aanwaaien of iemand die handbal ook leuk vind! We zitten in zwaar water. HELP.

Meiden C en D bedankt voor jullie invalbeurten, we hebben iedereen hard nodig. We laten 7 meiden toch niet in de kou staan??