D-Force #1: Pittige 2e helft in Ridderkerk

Zoals gewoonlijk (erg he) slaan we de eerste helft over om direct verslag te doen van de warmgedraaide motor in de tweede helft.

Verdedigen is echt wel een dingetje wat de meeste tegendoelpunten veroorzaakt, zeg maar dikke 60%. Verkeerd afspelen waardoor de tegenstander kan onderscheppen was beduidend minder dan ooit, dus dat is al een mooi winstpuntje!

Lange ballen gingen soms goed, soms waren ze verkeerd geplaatst, edoch men ziet de mogelijkheden en er kwamen zeker in de tweede helft wat punten op ons conto.

Als we vrijlopen of instarten komen we elkaar nog wel iets te vaak tegen waardoor we elkaars gaten dichtlopen, maar het leek erop of ze zich er bewust van werden gedurende de wedstrijd. Geen fout die twee keer werd gemaakt.

Naast enkele 1-2tjes ook een 1-2-3tje, ze merken dat het kan. Sporadisch moet nu omgezet worden naar regelmaat en dit soort wedstrijden geeft ons de mogelijkheid te oefenen om er regelmaat van te maken.

De snelle omschakeling wordt al door een handjevol uitgevoerd, de rest moet nu nog even inzien dat dit echt perspectief biedt.

We maken stapjes mannen!

27-13 eindstand