DS2: Wow, wat was het vroeg…

Op zondagochtend om 8.15 uur verzamelen om een wedstrijd te spelen in Spijkenisse is vroeg… echt vroeg… maar iedereen was lekker op tijd, dus op tijd konden we vertrekken. HVOS here we come… Sommige stonden voor de brug in Spijkenisse…andere weer niet … Juist, die “andere” waren verkeerd gereden… Soms heeft een foutje dus ook een voordeel 🙂

HVOS uit op het veld betekent ook: kunstgras. Dat is wennen, het is toch anders, maar voor sommigen is het ook de 1e allereerste veld wedstrijd dus dat scheelt ook wel weer een beetje.

Zonder Karin, Jozenette (beiden nog geblesseerd) en zonder Idy (weekendje Venlo) maar met Nathalie weer in ons gelederen (yeahhh welcome back) begonnen we aan de wedstrijd.

HVOS is een heel ervaren team wat gewoon goed kan handballen en zij kwamen dan ook op voorsprong. Met mooie wissels en snelle aanvallen wisten zij regelmatig ons net te vinden. MAAR eigenlijk was dat niet wat deze wedstrijd zo leuk of mooi maakte.

Leuk? ja leuk, deze wedstrijd was leuk en nee dat denk je niet als de uitslag leest, want HVOS heeft met 24-11 van ons weten te winnen. Wat maakte deze wedstrijd dan wel leuk??

Juist, dat waren de dames van Roda:

Er werd als team gewerkt, de inzet was bij iedereen ruim boven de 100%. Er werden hele leuke aanvallen opgezet, er werden mooie doelpunten gemaakt, (jaja er kwamen ballen gewoonweg in de kruising) de samenwerking tussen de cirkel loopt steeds beter en de verdediging werd zeker in de 2e helft goed neergezet.

In het doel werden er weer mooie ballen gehouden door Ruth. Nathalie scoorde in haar 1e wedstrijd haar 1e doelpunt, Steffie scoorde ook gewoonweg weer, Roos en Kelly hadden een groot aandeel in de Roda doelpunten maar iedereen durft op het doel te gooien en een actie te maken. Sherida is echt onpasseerbaar, Dominique liep super goed in over de cirkel en Eva en Kimberly deden het weer super in het midden en de opbouw waardoor er gewoonweg een superleuk team in het veld stond. En weer, weer was er vooruitgang te zien en dan doet een uitslag er helemaal niet toe. HVOS heeft verdiend gewonnen, ze waren beter en veel meer ervaren maar de Roda dames hebben een hele leuke wedstrijd neergezet: Dames ik ben trots op jullie en dat kunnen jullie zeker ook op jullie zelf zijn!! Ga zo door!!

Groetjes Marian