Paasfeest

Zaterdag 15 april verzorgde de Activiteiten Commissie een Paasactiviteit voor de F t/m D jeugd van Roda. Het had ‘s nachts helaas geregend en het was nog aardig koud, maar later ging er gelukkig een voorzichtig zonnetje schijnen, waardoor we toch alles gewoon buiten konden laten plaatsvinden. Rond 11 uur melden zich ruim 30 kinderen bij het handbalveld. 

Omdat niet iedereen elkaar kende, werd begonnen met een kennismakingsspelletje; krantenmep. De kinderen deden enthousiast mee. Na het kennismakingsspelletje werden de kinderen in groepjes verdeeld, waarna ze in groepjes de spelletjes afgingen. Het was een groot succes; de foto’s spreken voor zich! 🙂 
 
Om 13.00u konden kinderen aanschuiven voor poffertjes en tot slot werd nog een afsluitend dobbelspel gedaan.
 
Het was een geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is! Hopelijk wordt het Verenigingsfeest 3 juni net zo’n succes (meld je allemaal aan!)!
« van 3 »