3 juni verenigingsdag voor alle leden

Beste leden, jeugdleden en ouders,

Op zaterdag 3 juni 2017, willen wij een verenigingsdag organiseren. Deze dag willen wij vieren met alle leden en ouders. De dag zal rond 13.00u starten. De mensen die zich aangemeld hebben zullen later nog een definitieve planning van de dag ontvangen.

Er zullen op deze dag verschillende activiteiten zijn voor alle leeftijden. Voor de jongere jeugd zullen er leuke activiteiten georganiseerd worden. Voor eenieder tot en met geboortejaar 2008, willen wij een handbaltoernooi organiseren. Voor het handbaltoernooi kun je je opgeven, waarna er teams gevormd zullen worden.

De dag zal eindigen met een barbecue, welke georganiseerd wordt door de kantinecommissie. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Volwassenen: 10 euro (inclusief 2 drankjes)

Jeugd: 5 euro (zonder drankjes)

Dit bedrag dienen jullie vóór vrijdag 12 mei 2017, in een envelop, in te leveren bij de trainers/coaches of bij de jeugd-activiteitencommissie. Vermeld op de envelop uw naam en het aantal personen waar u voor betaalt.

Om van deze dag een geslaagd feest te kunnen maken willen wij inventariseren hoeveel mensen aanwezig zullen zijn. Tevens willen wij weten of je zou willen helpen bij de activiteiten. Denk hierbij aan helpen in de kantine, bij de spelletjes of scheidsrechteren tijdens het toernooi.

Wij vragen jullie om een aanwezigheidsbevestiging voor vrijdag 28 april 2017.

Deze bevestiging kunnen jullie mailen naar

Graag met vermelding van:

  • aantal aanwezige personen
  • deelname aan handbaltoernooi + namen
  • deelname aan de barbecue
  • dieetwensen, vegetarisch, geen varkensvlees enz.
  • wil je helpen bij de activiteiten?
  • en welke hebben de voorkeur?

Wij hopen op veel enthousiaste aanmeldingen en een geslaagd verenigingsfeest in deze nieuwe vorm.

Met sportieve groet,

De jeugd-activiteitencommissie