Meiden B: Teamchaos helpt

Zaterdag 15.30 uur, een heerlijke tijd om te spelen. Uitgeslapen en wel naar Barendrecht. 

Savosa is altijd een leuke ploeg om tegen te spelen. Ook dit keer weer.

Iris was op schoolreisje en kon ons niet helpen, gelukkig wilde Katie van de meiden C ons helpen.

Zonder wissels aan de slag, de temperatuur was goed en het zonnetje scheen.

Het werd een leuke pot, waarbij het onderlinge overleg nog nooit zo slecht was. Kortom Chaos. Maar het hielp, we konden druk blijven zetten en de tegenstander blijven verrassen.  Dat deden wij en Savosa deed dat ook. Het werd daardoor weer een leuke pot handbal met veel doelpunten en een hoop lachende gezichten.

De eerste aanval was meteen raak, Katie verraste zichzelf, de verdediger en de keeper door een bal op onnavolgbare wijze achter de keeper te krijgen, daardoor was het startschot gegeven.

Een open wedstrijd met een 9-10 ruststand. In de rust aangegeven dat we iets meer nadruk op de verdediging moesten leggen. Daardoor kon Brenda ook meer ballen pakken. Ook een goede pot gekeept.  Ook afgesproken, dat de vrije ballen voor Katie werden, wat ze perfect deed. Ik heb zelden zo goed georganiseerde muur gezien, waardoor Katie 4 maal achter elkaar kon scoren. De meiden weten wat ze te doen staan om de schutter te helpen, dus Iris, je kan aan de bak.

Zoals gezegd, het was een chaos, maar wel een leuke spannende chaos, waarbij de meiden verdient gewonnen hebben en iedereen heeft gescoord.

Demi, Francisca, Noël ieder een maal, Rianne 3 maal, Katie 6 maal en Fleur 7 maal. (en een doelpunt wat niet gerekend werd)

Een eindstand van 16-19 in ons voordeel.

Hopelijk krijgen we snel een nieuw lid erbij, hebben we weer iets meer lucht.

Katie: bedankt voor het helpen, je uitstraling en blije lach doet wonderen. Perfect gespeeld.

Marcel