D-Girls: Vakantie

Deze wedstrijd is aan het eind van de vakantie. Er waren een paar meiden op vakantie geweest, Angelina was nog op vakantie dus kon er niet bij zijn. Talitha had last van haar enkel vrijdag, dus was het de vraag of ze kon keepen. Gelukkig waren twee E1 spelers Romy en Timothy bereid om met ons mee te doen, zodat we een paar wissels hadden.

Na een goede gezamenlijke warming-up en het warmgooien van Talitha kon de wedstrijd beginnen.

Met 3 wissels wilde ik dat de meiden en Timothy op volle snelheid uit de startblokken zouden gaan, en direct in de aanval de beweging in gaan zetten. In de verdediging wilde ik drie tussen de 6 en 9 meter en drie ver naar voren om de tegenstander vast te zetten. Zodat de bal van daaruit onderschept kon worden.

Het begin van de wedstrijd golfde op en neer, kansen voor ons, kansen voor TOGB.

Door mooie schijnbewegingen en sprongschoten maakten Beau, Syrai, Noa en Emi mooie doelpunten deze eerste helft. Wat de ruststand op 9-5 bracht.

In de rust afgesproken om nog net iets harder te werken in de verdediging, en echt gaan voor de bal, en bij het onderscheppen naar voren kijken.

Emi zou deze tweede helft gaan keepen.

En wat waren ze op dreef met elkaar deze tweede helft, de bal werd onderschept, er werd in de break gegaan, er werd goed aangespeeld en afgerond. En dat niet 1 of 2 keer, nee zo een paar aanvallen achter elkaar. Waardoor we halverwege de tweede helft met 15-6  voorstonden. Het laatste stuk van de tweede helft ging wat rustiger, ook TOGB kreeg toen nog wat kansen die ze afmaakten.

Wat het slot van de wedstrijd op 18-9 in ons voordeel bracht.

Deze tweede helft maakten Beau, Sara en Esmee de doelpunten.

Hard gewerkt met en voor elkaar, wat dan als resultaat een mooie aantrekkelijke wedstrijd is.

Romy en Timothy super fijn dat jullie mee wilden doen, hierdoor konden we met z’n allen voluit gaan.