D-Force #1: Stelletje heethoofden

Dat kon vandaag natuurlijk niet uitblijven. Spelen tegen het begin van de middag als het kwik al tegen de 27 graden aanloopt. Rode koppies, een berg flessen water langs de kant en absoluut geen probleem met wisselen want dat ging bijna vanzelf.

Maar er zat wel een kleine “Twist” in deze wedstrijd, het ging toch nog niet zo makkelijk als dat men had gedacht. Zeker de eerste helft gingen er maar weinig ballen in met een duidelijke overtuiging. Verdedigend 1 op 1 ging ondanks de knetterende zon verbazingwekkend beter dan ooit, terwijl dat juist nu een uitputtingsslag had kunnen zijn. We zitten er nog niet allemaal strak bovenop, maar er is vandaag veel meer onderschept in alleen al de eerste helft dan de hele wedstrijd ervoor.

Er begint veel meer zicht op man en bal te komen, nu alleen nog wat sneller omschakelen en slimmer vrijlopen. Als je elkaar dan snel aanspeelt is elke omschakeling een doelkans.

Uiteindelijk van een achterstand terugkomen naar 17-17, op zich een goede prestatie.

Maar ja, gelijk spel. Kom nou zeg… Daar neemt de sergeant natuurlijk geen genoegen mee…

Om die reden zullen we ergens op 25 juni tijdens het verenigingstoernooi in Heerle wel even afrekenen met die eigenwijze guppen. Tijd voor een slagroom-battle denk ik zo…

Dus nog trainen tot en met donderdag 22 juni.

3 juni verenigingsdag

25 juni toernooi (ik neem de slagroombussen wel mee)

En dan… Vakantie!

De coach