D1: Wat een ouder ervan vindt

Vandaag mochten we het opnemen tegen de Treffers. Altijd een lastige tegenstander maar daarom extra gebrand om te winnen.

Oké en omdat er klasgenoten van Riley in het team bij de Treffers zitten. Wat mij op gevallen is, dat we toch wel 4 kanjers erbij hebben gekregen uit de E.  Wat een snelheid, lef en doorzettingsvermogen hebben deze jongens. Daar kan de rest echt wat van leren.

Ik heb mooie acties gezien maar verdedigend was het soms om te huilen. En iedereen weet zelf wel of ik je wel of niet bedoel. Al met al voor een tweede wedstrijd hebben jullie wel flink tegenstand geboden.

Tot slot nog dit, de wedstrijd is pas afgelopen als de scheidsrechter fluit. Dus geen koppies laten hangen of uitspraken “het heeft toch geen nut”. We strijden tot het eind zodat we zelfs bij verlies kunnen zeggen: We hebben er alles aan gedaan.

Fijn weekend van trotse moeder aan de zijlijn.


De 29-24 eindstand geeft aan dat het tempo er wel in zit, alleen de uitvoering van verdedigen wordt nog nauwelijks opgepakt. Dus maandag weer eens even flink aan de bak met trainen!