HS2: Boottocht gaat niet door

Met een tekort in het kwadraat gaat HS2 vrolijk verder waar het vorig seizoen was geëindigd. Door wat hulptroepen (of hulpstukken gezien de leeftijd) in te schakelen, was HS2 vandaag in staat precies met zeven man het veld te betreden bij Oliveo.

Lekker ballen was sowieso al de intentie van beide partijen, maar het wordt wel lastig als onervarenheid het merendeel van het team betreft.

Gelukkig had onze afwezige keeper een doelstelling aangegeven die op zich wel tot de verbeelding sprak. Een boottochtje met (of eigenlijk motorboaten van) de vriendin van Jochem als hij als keeper meer dan 40 doelpunten achter zijn oren kreeg. Maar daar had vaders van Jochem wel een stokje voor gestoken om de tweede helft te keepen nadat bekend was wat de term motorboaten nu eigenlijk betekent. (Hè… Jammer nou)

38-19 was dan wel een fors verlies, maar met wat stroeve aanvallen en een tweede helft na WD40, liep een en ander toch iets soepeler dan verwacht.

Laten we wel wezen… Twee keer een snelle tegenaanval inzetten waarbij we met eentje doodleuk scoren binnen drie passes, was een leuk hoogtepunt! Toch niet zo gek met drie  jeugdtrainers binnen je team. Al zijn ze de oudsten, laat duidelijk zijn waar de intelligentie vandaan kwam voor deze aanval!

Volgende week weer full force. Dan eens bezien of we die gedachten vol kunnen blijven houden.