DA1: Oliveo, omstandigheden bepalen een wedstrijd

Weer een verslag van de dames A.

Een update van de huidige stand van zaken.

Aan het eind van het vorig seizoen heb ik bij de TC kenbaar gemaakt de coaching niet voort te zetten.

Ook de hoop hebbende dat iemand het stokje na 3 jaar wilde overnemen.

De eerste wedstrijd was er nog niemand en heeft Noël haar vader geholpen. De 2e wedstrijd heeft Luuk de coaching gedaan.

Deze week heeft Yvette van Winkel aangegeven binnen haar mogelijkheden (spelen dames 1) de meiden te willen coachen.

Deze week kon ze nog niet en Luuk ook niet en heb ik nog de honneurs waar mogen nemen.

Het team is dit jaar aangevuld met Vera, welke na een jaar rust weer is gaan spelen en Ginger, welke bij ons is komen spelen.

Oliveo uit, zoals al aangegeven dat de omstandigheden bepalend zijn in deze wedstrijd.

De omstandigheden waren als volgt:

Ginger en Betül konden helaas niet. Oliveo had 5 wissels.

Oliveo kon ruim voorbereiden op de wedstrijd, wij moesten 15 minuten wachten om in een kleedkamer toegelaten te worden.

Wij leverden geen scheidsrechter, dat deed Oliveo.

Met de omstandigheden rekening houdend hebben we afgesproken ons eigen spel te spelen. Dat ging goed, konden zeker de eerste helft goed bij blijven. (rust 14-11 achter). We speelden verrassend aanvallend en konden goed het doel vinden.

Afgesproken dat we probeerden deze lijn door te zetten. En met name het onnodig balverlies te beperken tot een minimum.

Alleen konden we het de 2e helft door een beperkte conditie (en maar 2 wissels t.o.v. 5 van de tegenpartij) het niet meer bijhouden. Ook hadden we “geen geluk” met de beslissingen van de leidsman. De eerste helft werd er goed gefloten, wat de 2e helft alleen maar een richting op ging. We wisten van deze omstandigheden, maar het gebeurde weer.

Niet dat we daar een wedstrijd op verliezen, maar de frustratie is daardoor erg hoog.

Wat positief was in deze wedstrijd, dat we 19 doelpunten gemaakt hebben, dat we in de breedte goed gespeeld hebben en veel mensen hebben gescoord.

Ook positief is de terugkomst van Vera, welke soms erg enthousiast is.

We hadden ook de pech 4 maal op de paal te gooien en 4 maal op de voeten van de keeper.

Ook zijn minstens 6 doelpogingen afgekeurd, aangezien de leidsman geen voordeel wilde geven, terwijl hij dat aan de andere kant wel deed.

Meiden het was een genoegen jullie een keer te helpen en wens Yvette veel succes!!

Eindstand: 31-19