E2: Het weer zat niet mee

Vandaag waren we weer compleet. Doordat ik onverwachts een wedstrijd floot, hebben Joelle en Marian de voorbereiding voor de wedstrijd van mij overgenomen. Heel fijn!

Helaas heeft het de hele ochtend geregend, en waren de meiden al nat voordat de wedstrijd begon. Met drie wissels betekende dat snel doorwisselen.

Deze zaterdag mochten we het opnemen tegen Helius E1. Duidelijk een team met een aantal ervaren kinderen.

De meiden hadden er weer veel zin en begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. In de aanval werd er regelmatig goed overgespeeld en naar elkaar gekeken, maar soms werd er vergeten korte stukjes te gooien, waardoor de bal uitging of in de handen van de tegenstander belandde. Bij het geven van tips luisterden de kids goed en probeerden dit ook echt uit te voeren. In de verdediging probeerden alle meiden iemand op te zoeken en daarvan de bal te veroveren of te zorgen dat diegene moeilijker de bal kon krijgen.

Helaas kreeg de tegenstander iets makkelijker de ballen in ons doel, ondanks dat we vandaag weer drie goeie keepers hadden staan. Wij hadden moeite om te scoren, wat uiteindelijk toch nog wel 4 keer lukte, door 4 verschillende meiden.

Ik zag mooie aanvalsopzetten, en mooie acties, wanneer jullie dit doorzetten gaan de doelpunten echt wel komen!

Christina: Weer erg goed je best gedaan in het doel, en ballen wegtikken vind jij leuk!

Lois: Mooie reddingen in het doel laten zien. En een superknap doelpunt! Kan je echt vaker doen.

Luna: Jouw schot is onhoudbaar als je er de controle over hebt, heb hier vertrouwen in. Mooi doelpunt.

Suze: Je gaat het spelletje steeds beter begrijpen, als je voor je kansen gaat scoor je, ga zo door!

Tessa: Dribbelen was erg lastig met de regen, fanatiek probeerde je elke bal te onderscheppen. Na een paar mooie kansen ook nog gescoord.

Indy: Super fel en actief in de verdediging, je gaat vol voor de bal. In de aanval mag je ook meer door durven gaan, je hebt een goed schot.

Meghan: Je gaat het spelletje steeds beter begrijpen en ook het vangen gaat beter. Ga zo door.

Lily: Soms nog wat aarzelend en zoekend, maar dat is logisch, je gaat wel steeds beter het spelletje zien en spelen. Super.

Helin: Mooi schoten op het doel van jou gezien, dat mag je echt wel vaker doen! In de verdediging zie jij goed waar je moet zijn om de bal te onderscheppen!

Meiden jullie zijn toppertjes, ik ben trots op hoe jullie het oppakken.

Na de wedstrijd snel naar de kleedkamer en daar weer opwarmen door een waterfestijn onder de douche.

Aankomende week weer lekker trainen en oefenen. Tot dan!

Liefs Ruth