F1: Trots op verzopen F-jes

Wow wat een wedstrijd weer! Elke week zie ik dat jullie het spelletje beter gaan spelen; goede korte stukjes overspelen, dribbelen, goed kijken wie er vrij staat en vragen om de bal!
Deze week weer in de stromende regen en wat was het koud! Maar jullie speelden goed door en probeerden meer doelpunten te scoren!
 
We gingen gelijk op tegen Twist in de eerste helft. En wat was het fijn dat we toch nog een wissel hadden, Nils super bedankt en wat speelde je goed! Ik zie een handbal carrière!
Er was een grote brand in de buurt, brandweerwagen, ambulances, politie en traumahelikopter zorgden voor de nodige afleiding.
Maar ondanks dat, de eerste helft hebben we gewonnen!
 
In de tweede helft kwam er een ander deel van het team van Twist. Deze kinderen waren iets groter en nog lekker warm en fit. Deze helft van de wedstrijd hebben zij dan ook gewonnen.
Ik ben heel trots op jullie; ondanks de koude regen, vermoeidheid en doelpunten tegen in de tweede helft bleven jullie goed spelen en plezier houden in het spel👍
 
Volgende week spelen we thuis tegen Unitas! Zijn jullie er allemaal weer bij? En dan gaan we komende week duimen dat het droog weer is.
 
Groeten
Coach Rolinka