DS2: Niet mokken na verlies

Voor diegene die op de hoogte zijn van de prestaties van de dames 2, zie ons verlies van afgelopen weekend alsjeblieft niet als ‘wat een slechte wedstrijd’. Dat was het dus totaal niet! Ja, we hebben verloren met 1-11. Maar de eerste helft hebben we een geruime tijd 1-2 gestaan, totdat in een paar minuten tijd MOK nog 3 doelpunten maakte en de ruststand 1-5 werd.

Op zich was de wedstrijd toen nog niet verloren, ware het niet dat AL onze pogingen op het doel naast, over, tegen de paal of keepster gingen… en we wisten dat de keepster lang was en dus via een stuit moesten gooien, en IEDEREEN alsnog hoog mikt. Het zat ons gewoonweg niet mee in de aanval.

Daarentegen was de verdediging ijzersterk. Door een onderlinge duidelijke communicatie wisten diverse aanvallen tegen te houden en wat heeft Ruth ontzettend goed gekeept! Ik durf bijna te wedden dat Deidre of ik als de wisselkeepers dit niet beter hadden kunnen doen. Tevens, vond ‘ik’ (als hoek) dat we leuke wissels hebben uitgeprobeerd hebben en er vanzelf wel komen als we zo doorgaan.

Een beetje meer training en ervaring als dames 2 erbij en ook, net als bij Indus afgelopen wedstrijd, zal MOK de volgende keer het lastiger tegen ons krijgen.