DS2: Snelwiek – Roda ‘71

Op 8 oktober hadden we een uitwedstrijd tegen Snelwiek. Met maar 1 wissel, zonder coach wisten we dat we een stevige klus te klaren hadden. Bij Snelwiek werden verwoede pogingen gedaan om het kletsnatte speelveld speelbaar te maken. Onze enige toeschouwer, de man van Deirdre, liet zich van zijn beste kant zien en dweilde er lustig op los. Mede dankzij hem konden we veilig het veld betreden.

We begonnen het spel met een loeisterke verdediging waardoor Snelwiek weinig schietkansen had. De kansen die zij kregen belanden veelal in het blok of tegen Dominque’s handen of benen. We gingen de rust in met een lichte achterstand 5-2.

Helaas slaagden we er niet in om de scherpte van de 1e helft vast te houden. Deirdre die de 2e helft aan de beurt was om te keepen, heeft ons behoed voor een afstraffing met een aantal mooie reddingen.

Aan de aanvallende kant deden we vele doelpogingen, maar deze belanden veelal net niet in het doel.

Een aantal break-outs leverden prachtige doelpunten op. Ook uit verschillende wissels kwamen doelpunten voort.

Met een eindstand van 15-5 kijken wij terug op een sportieve strijd die wij helaas hebben verloren. Maar de opgaande lijn is duidelijk merkbaar.