D2: Twee voor de prijs van één

Trots!

Zaterdag 28 oktober mochten we een wedstrijd spelen tegen HVOS D2.

Een lang team, gemiddelde lengte was een halve kop groter dan onze gemiddelde spelers. (nu drukt River natuurlijk ook het gemiddelde, maar toch…)

Spannend was het ook voor veel spelers. De meeste komen van E1 en we hadden twee spelers te leen van D3. (super dat jullie ons wilde helpen Jesse en Anouk)

Het werd een pittige wedstrijd. Kate kreeg het een paar keer aan de stok met een van de spelers van HVOS maar hield zich goed staande. (met jou wil ik geen ruzie krijgen dame) River was weer overal te vinden op het veld. Ilse was goed aan het verdedigen en Guido had een paar knappe onderscheppingen en reddingen in het doel. Anoek hield het veld lekker breed en liep goed in zonder de bal en ook Sepp was gevaarlijk op de cirkel. Jillia was lekker fel in het veld. Anouk zoals vanouds snel in de verdediging en Jesse vol energie en een top keeper in de tweede helft.

Tegen de verwachtingen in van de spelers van de tegenstanders hielden de teams elkaar goed in evenwicht. Dan stonden we 1 punt voor, 5 minuten later stonden ze weer gelijk, dan maakte wij er weer 1 enz.. In het kort HET WAS RETE SPANNEND.

Uiteindelijk waren we toch te sterk voor onze tegenstander. Dat kwam door goed samenspel, hard werken in de verdediging en goed mikken op doel PLUS we hadden twee topkeepers in het goal staan.

Eindstand: 11-10

River Overal te vinden op het veld. Je brengt heel veel energie in het veld en maakt de meest onmogelijke doelpunten. Bofkont

Kate Deze wedstrijd werd je flink aangepakt door de tegenstanders. Maar je liet je niet kisten. In de aanval zag ik een aantal keer een felheid waarvan ik niet weet waar het vandaan komt. Brrrrr…

Guido Keeper, speler. Je kunt jou overal goed inzetten en je hebt goede overzicht. Een paar mooi break out gelopen. Helaas net het goal niet gehaald. Blijf proberen!

Anoek Spelen met je oude E team. Het was weer vanouds. Je liep goed breed en in zonder de bal en pikte zo je doelpunten mee.

Anouk Tof dat je ons wilde helpen. Het was fijn om af en toe te wisselen. Je snelheid en felheid hebben ons goed geholpen.

Jesse De eerste helft heb je goed gewerkt en je was onverslaanbaar in het doel in de tweede helft. Super goed en bedankt!

Ilse Je praat goed in het veld en verdedigt altijd lekker fel. Een paar kansen gehad. Blijf zo doorgaan.

Sepp Klein maar rete snel. Je stond goed te verdedigen en kreeg kansen op de cirkel. Loop wat meer zonder de bal en die kansen zullen er veel meer worden.

Jillia Zoals altijd heel doelgericht en je hebt een paar mooie doelpunten gemaakt. Fanatiek zoals altijd

Jullie trotse coaches

Meine en Danny

Tweede wedstrijd tegen de Treffers.

Afgelopen zaterdag mochten we weer spelen. Jippie! Nu tegen de Treffers. Sepp moest meespelen met de D1 Gelukkig kon Isabel ons helpen van de D3. Nog bedankt Isabel!

Voor de wedstrijd hebben we goed warmgelopen en geoefend op het juist verdedigen van je tegenstander met de bal. Actief staan (op de bal van je voet) armen licht gebogen, handen op de schouders en meeschuiven.

Zoals vanouds was het team vol inzet en kwamen de eerste doelpunten snel. Maar ook de tegenstander maakte er een paar mooie. (ondanks dat we twee topkeepers hadden. Bedankt Isabel en Guido) Wat me vooral opviel was het verdedigen. Er werd goed verdedigd met de handen op de schouders. Ook werd de tegenstander regelmatig vastgezet door Roda waardoor de drie seconden regel telde en wij de bal kregen. Knap gedaan team! Ik zag Ilse het hele veld beslaan en goed overnemen in de verdediging. (Ik weet dat je graag een doelpunt wilde zetten maar ik was blij dat je zo goed bezig was in de verdediging en overzicht behield, super knap!)

River was weer vanouds bezig met onderscheppen en doelpunten maken. Heel knap hoe jij als zo’n klein manneke dat toch steeds voor elkaar krijgt, maar probeer ook eens om je heen te kijken. Je teamgenoten lopen ook mee. We hadden er denk ik wel een stuk of 8 meer kunnen zetten.

Anoek en Romy gaven een demonstratie hoe je door een verdediging heen loopt door goed naar elkaar te passen en dan goed af te maken.

Shavano, met een valworp scoren. Wauw wat knap. Dat kunnen nog niet veel kinderen. (of kun je het alleen vallend? J)

Jillia en Kate jullie waren goed bezig. Kate, je techniek van je sprongschot was echt goed en dat heeft de keeper geweten. Jillia wat kun je hard gooien. Dat beloofd wat voor later.

Ilse, je hebt geen doelpunt gemaakt en dat frustreerde je. Relax. Je was van onschatbare waarde in de verdediging en je hebt regelmatig een goede pass gegeven waardoor je teamgenoot kon scoren. Heel belangrijk!

Isabel, nog bedankt dat je meedeed! Je bent niet bang voor de bal dus je hebt lekker gekeept. Knap hoor!

Guido, Ook jij hebt gekeept en de tegenstander het moeilijk gemaakt in de aanval. Je bent een vaste waarde. Top!

Eindstand 19-10

Groetjes

De coaches

Meine en Danny