HS1 in een stijgende lijn

Als je wint, heb je vrienden. Als je wint, schrijf je verslagen. De eerste twee wedstrijden van het zaalseizoen was het spel passieloos en ongeconcentreerd. Maar nadat vorige week tegen Conventus (knipoog: dat aanzienlijk zwakker was) de eerste punten werden gepakt, lijkt het team zijn draai weer te vinden.

Zonder onze geblesseerde spa-rood-reus en Carlo die het verkeerde weekendje weg was, maar versterkt met Jochem, begonnen we aan de wedstrijd. We moesten even wennen aan onze offensieve 5-1 verdediging, maar na enkele minuten hadden de heren van Twist erg veel moeite om er doorheen te komen. Peter onderschepte ballen en forceerde foute passes, waar veel snelle tegenaanvallen uit ontstonden.

In de aanval werd er goed druk gezet en ging de bal mooi rond. Het hele team heeft z’n bijdrage geleverd aan de doelpunten! Schouderklopje van de schrijver voor zichzelf: Jasper heeft zijn gemiddelde scoringpercentages flink omhoog gehaald.

Niels kwam terug van zijn blessure en heeft zijn verdedigende rol goed vervuld en zelfs wat mooie doelpunten meegepakt. (Die ziekenhuisballen van je hebben we gemist de afgelopen tijd. )

Toen het fluitsignaal ging stond er een keurige 24-15 uitslag op het scorebord. Al met al een goede prestatie van het team en een leuke Roda-dag in de Zevenkampsering! Op naar de volgende punten.