DA1: Tegen de koploper, 10 goede minuten

Deze week wel bijna iedereen op tijd, waardoor de coach haar praatje en focus goed in het team kon prenten. De tegenstander had de focus om er weer 40 te maken….

Was de tegenstander alleen in het oranje gestoken…. Dan gaat iedereen zich daar weer mee bemoeien… Weg focus.

We begonnen wel scherp, voordat alle toeschouwers op de tribune zeten, hing het eerste doelpunt er al in. Mooie snelle aanval en Fleur maakte het mooi af.

We bleven gelukkig wel scherp en de tegenstander kon geen afstand nemen. Ook omdat Brenda een aantal mooie saves had.

Goed goed, we gingen ervoor zitten. De eerste 10 minuten maakte het dat iedereen dacht dat het wel mogelijk was. Op 5 – 6  stopte het alleen. Met name doordat de tegensander feller ging verdedigen.

Ze liepen- goed uit in de eerste helft en zelfs in de laatste minuut kreeg een van hun speelster een rode kaart. (nooit je middelvinger opsteken naar de scheidsrechter!! Achter.

Met rust 8-14. De hoop was op een nieuwe focus.

Helaas was die weg. Veel onnodig balverlies en veel gezeur tegen elkaar maakte dat we niet meer in de wedstrijd kwamen. We probeerde ook te forceren om maar te gooien op de goal, terwijl dat niet mogelijk was. Misschien weet nog niet iedereen dat de keeper meestal in het midden staat. De hoeken zoeken blijft een moeilijk iets.

Helaas hebben we niet kunnen brengen wat gehoopt was.

Heel goed was dat we 99 doelpunten minder tegen kregen dan vorige keer tegen de zelfde tegenstander.

Eindstand: 12-31!

Tips van een supporter: Zoek meer de hoeken op als je een doelpoging doet. Bijna altijd staat de keeper in het midden.

Help de keeper iets meer. Brenda was vandaag goed, maar 12 break-outs tegen is wel erg veel.

9 fouten in de aanval, waarbij er zonder nadenken de bal in de handen van de tegenstander werd ge….geven… Dat is veel te veel en killing!