DS2: Warmunda/MSV

Zondag 21 Jan. 2018 – Roda DS2 vs. Warmunda/MSV DS1

Afgelopen zondag mochten we om 16.00 uur aantreden tegen een, voor ons, geheel onbekend team; Warmunda/MSV. Herkomst voor mij onbekend, ze moeten van buiten Rotterdam komen in elk geval, i.v.m. het onmogelijke tijdstip tijdens Ajax-Feyenoord. (of kunnen zij daar niks aan doen?) Helaas moesten we nog vernemen dat zowel Nathalie, als Ruth beiden niet inzetbaar waren i.v.m. een blessure. Voor beide dames; sterkte en beterschap!
Naast de eerder gemelde afwezigen was onze bank, met daarop wisselspeelsters enigszins uitgedund naar 2 wissels. Bij afwezigheid van onze Coach Niels, hadden we het genoegen om door de voorzitter van onze club Danny te worden gecoached, onze dank hiervoor!
Vol goede moed (natuurlijk, dat hoort bij ons team) begonnen we aan een muzikale warming-up, en daarna vol strijd aan de wedstrijd. Naast de gebruikelijke aangewaaide supporters was er dit keer een opgeleide (voetbal?) analist op de tribune, die geheel vrijwillig onze wedstrijd heeft zitten analyseren, en deze heerlijke cijfers nadien met ons gedeeld heeft. Bedankt Maurice;

Kanttekening: Countergoal = Breakout. Deze cijfers nemen niet weg dat we gewoon weer een hele leuke wedstrijd gespeeld hebben. We hebben allemaal ons best gedaan, om er het beste van te maken. Hebben de hoop niet opgegeven. Het groepsgevoel stijgt nog steeds, en met de trainingen, en de wedstrijden die nog gaan komen, heb ik er nog alle vertrouwen in dat we snel weer een wedstrijd kunnen winnen. Als we het gevoel van onze overwinning van de vorige week kunnen vasthouden, en de teamgeest blijft zoals hij nu is twijfel ik daar geen minuut aan. Dames: heerlijk gestreden en we verlaten met opgeheven hoofd de Arena.