DA1: Trainen loont

Een verlaat verslag, maar toch nog in de pen geklommen.

Afgelopen zondag uit tegen Twist. Op voorhand bekend dat het een pittige tegenstander zal zijn.

Yvette kon niet, dus Luuk was de aangewezen coach.

Bij binnenkomst bleek met name Demi er zin in te hebben. Ze had haar haren al in de oorlogskleuren gedaan, dus het zou wat worden.

Na een goede warming up, begonnen we voortvarend. Iris maakt een mooie loopactie en trof mooi het doel. Daarna hadden beide teams moeite om het net te vinden, mede doordat ere goed werd verdedigd, waardoor Brenda ook zich kon onderscheiden.

Na 20 minuten stond het pas 2-2. Op zich niet slecht tegen een tegenstander die er de keer ervoor 40 tegen ons maakte. Ze konden niet hun favoriete snelle tegenaanval spelen.

De rust werd bereikt met een stand van 13-6.

Luuk heeft in de rust waarschijnlijk iets gezegd over de aanval, waardoor er meer variaties kwamen en de makkelijker rondgespeeld werd.

Na de wedstrijd gaf de tegenstander aan, dat ze wel hadden verwacht dat ze zouden winnen, maar dat ze zoveel tegenstand zouden krijgen was niet verwacht.

Je ziet duidelijk het effect van de trainingen. Vorig jaar kwamen we met moeite boven de 10. Nu komen we standaard boven de 10 doelpunten.

Iris: 0-1, 2-2, 13-6, 16-7, 20-12
Fleur: 4-3, 17-9, 24-13, 25-14
Noël: 16-8, 18-10 , 19-11 en 25-15
Rianne: 8-4 en 13-5.