E3: Toppertjes gewonnen

Vandaag mochten de meiden het opnemen tegen HVOS. Eerst een goede warming-up gelopen en er was veel tijd om de keepster warm te gooien, maar ook nog iets te oefenen met schijnbewegingen en de bal ontvangen. Al met al best veel energie gestoken al in de start.

Dan begint de wedstrijd en staan wij nog wat te dromen en heeft HVOS al twee doelpunten gescoord. Oeps. Tijd om de meiden even wakker te schudden, ze moeten er wat voor gaan doen willen ze winnen of überhaupt gaan scoren. Ook in de verdediging moeten ze aan de bak. En ja hoor de ballen worden beter onderschept, de meiden gaan elkaar beter vinden en ook gaat het scoren lukken. Waardoor we van 2-5 achter naar 8-5 voor gingen. Waarin de keepster ook goed werk verrichtte. Waarna uiteindelijk de rust bereikt werd met een stand van 10-6.

Tijd om de meiden even uit te laten rusten, de koppies weer even dezelfde kant op te krijgen en te motiveren voor de tweede helft.

De tweede helft wordt er keihard gewerkt in de verdediging, regelmatig worden de ballen goed weggetikt, waardoor de aanval van de tegenstander wordt onderbroken. Door goed samenspel, iedereen wordt aangespeeld en naar iedereen wordt gekeken, krijgen de meiden mooie kansen en worden er ook nog mooie doelpunten gemaakt. Ook worden er goede ballen gestopt door de keepster. Kortom een leuke wedstrijd.

De uiteindelijke eindstand kwam op 16-9 in ons voordeel.

Meiden keihard gewerkt, goed gespeeld en knap verdedigd. Kortom jullie mogen trots zijn op jezelf!