D1: Stap voor stap richting C-jeugd

Afgelopen weekend mocht D1 het weer opnemen tegen de Treffers. In een eerdere wedstrijd hebben ze daar verloren met 9-25. Een resultaat wat toen al niet echt representatief was voor hun kunnen destijds. Afgelopen weekend is daar iets uitgekomen wat veel beter tot de verbeelding spreekt.

Gedurende 30 van de 40 minuten waren we erg sterk bezig met vrijwel constant een punt voorsprong. De opzet van aanval met rondspelen en soms vanaf de hoek beginnen met druk zetten is na slechts twee echte trainingen sneller tot stand gekomen dan iedere andere vorm van trainingsstof gebruiken in een wedstrijd.

Helaas gaven de Treffers nog even gas op het einde waar we met de defensieve krachten tekort schoten waardoor de eindstand op 29-25 kwam.

Compliment van de coach van de Treffers, die zag duidelijk een verschil met de voorgaande wedstrijden. Jullie zitten goed op koers!