E1: Sterke eerste helft Chaotische tweede helft

Vandaag onze thuiswedstrijd tegen Snelwiek. Van tevoren wisten we dat dit een sterke tegenstander is. Dus er was werk aan de winkel.

Na een goed actieve warming-up mochten we eindelijk aan de slag.

De meiden gingen voortvarend van start, goed samenspelen, sterk verdedigen, goed de bal onderscheppen resulteerde in een paar mooie doelpunten. Ook Snelwiek wist wat terug te doen en tot de stand van 6-6 kwamen we aardig mee. Maar toen kwam er een dipje, in onze verdediging lieten we de tegenstander te makkelijk lopen en passeren, kortom ondanks mooie reddingen van onze keepster wist Snelwiek toch uit te lopen. Onze kansen werden het net niet waardoor de rust aanbrak met een stand van 7-10.

In de tweede helft waren wij degene die als eerste het doel wisten te vinden. Ook weer mooi uitgespeelde aanvallen gezien in de tweede helft. In de verdediging waren er hele goeie acties, maar naarmate de tweede helft vorderde kwam er ook de frustratie bij sommige meiden, maar ook bij de tegenstander. Ja ook dat heb je wanneer je allebei heel graag wil scoren en er vol voor wil gaan. Het spel werd wat chaotischer en minder duidelijk, wat ons spel niet ten goede kwam, waardoor Snelwiek uiteindelijk te makkelijk kon uitlopen. Aan het eind van de wedstrijd keken we tegen een stand aan van 13-20. Toch weer 13 keer gescoord!

Aankomende week weer lekker aan de slag op de training.