D1: Even wat anders dan 9-33

De boys mochten dit weekend tegen Ventura D1 spelen, ook een van de teams in het bovenste deel van de poule. De eerdere wedstrijd thuis was echter met het ontbreken van een aantal spelers waarbij we noodgedwongen aan moesten vullen met D3. Dat je dan een heel ander spel speelt was wel duidelijk met de uitslag van 9-33.

Maar hoe zou het deze wedstrijd dan verlopen? Na een duidelijke overwinning op de meiden van TOGB en Savosa was het nu wel weer spannend tegen de meiden van Ventura.

Het spel werd niet echt lekker gespeeld, zeker in de eerste helft was het allemaal vrij statisch en werden er verkeerde keuzes gemaakt. De tweede helft kwam er weer even wat meer vlam in de pan maar toch leek de bal niet echt lekker rond te gaan.

Ondanks een moeizame wedstrijd moesten we wel constateren dat de 9-33 met nu 16-16 beduidend meer sprekend is voor het team.

We hebben even rust voordat we de laatste zaalwedstrijd spelen op zondag 11 maart, mooi even de tijd om bij de training aandacht te hebben voor loopwegen en een wat strakkere verdediging.