Zomerse Verenigingsdag!

Afgelopen zaterdag 26 mei was de jaarlijkse verenigingsdag. We hadden erg veel geluk met het weer, zo’n 28 graden en de hele dag zon. Het beloofde een mooie dag te worden en ik kan niet anders zeggen dan dat het meer dan geslaagd is. 

Vanaf half 2 begon het dagprogramma. Een handbaltoernooi waarbij zowel leden, ouders, broertjes/zusjes als vrijwilligers aan meededen.  Dit zorgde voor een leuke mix tussen jong en oud en zowel ervaren als onervaren spel. Uiteindelijk ging team oranje er met de winst vandoor.

Tussen de toernooitjes door werd er nog voor het nodige vertier gezorgd, met als hoogtepunten de lasergame en het bubble-voetbal! Na de activiteiten en een welverdiende douche stond er een heerlijk bbq-maaltijd gereed. Genietende van de laatste zonnestraaltjes op het veld en met een volle buik begon de loterij en prijsuitreiking.

Wat een prijzen gingen er uit, van een handbal tot limousine-ritjes!

Met een DJ in de kantine en de nodige dansjes en zangkunsten is het nog een erg gezellige avond geworden!

Graag bedanken we de vrijwilligers en alle deelnemers aan deze dag.

En de sponsoren ontzettend bedankt voor hun bijdrage aan deze gezellige dag.

Bedankt……ArribaSport, AH Het Lage Land, Lipton Tea en Poelier Dijkshoorn.

Kijk je hieronder nog even mee naar de foto’s?

 

« van 2 »

 

PS: Nu zijn er op een paar loten nog prijzen gevallen. Die kunnen opgehaald worden bij Roda ’71. Vraag naar Danny of Sander.

De lotnummers zijn: 508, 527, 701 en 715. Neem je lotnummer mee, want zonder bewijs, geen prijs! 😉