HS2: Laatste wedstrijd voor Martijn

En niet alleen voor Martijn! Er zijn er meer die gaan stoppen. Als ik het goed plan, is de zin lang genoeg zodat de Technische Commissie nu noodgedwongen op “lees meer” klikt. Het is tenslotte de laatste wedstrijd van het seizoen, dus logisch, we stoppen allemaal even.

Echter, Martijn gaat studeren ver weg in Nederland en daarmee wordt het wel erg lastig om dat nog te blijven combineren met handbal. Maar de kans is groot als hij in één jaar cum laude slaagt, we hem gewoon weer terugzien.

En dan je laatste wedstrijd tegen de Treffers in een setting die alleen bij Heren 2 mogelijk is. Geen wissel (ondanks de tien spelers op papier) en nog eens een heerlijk tropisch vochtig klef temperatuurtje wat de uitdaging alleen maar groter maakt.

Met een redelijk tempo begonnen, maar het lag uiteraard in de lijn der verwachting dat die van linksboven richting rechtsonder zou gaan lopen. Toch op kracht en routine bleef het een lange tijd met een voorsprong.

Het was duidelijk dat Martijn nog even de ergernis eruit wilde gooien want hij was al aardig richting de “gestelde lat” van tien doelpunten aan het gaan. Daar helpen penalty’s dan uiteraard ook lekker in mee.

Met door de hitte bevangen momenten, maar zeker op basis van inzet is het dan uiteindelijk 26-24 geworden in ons voordeel.

Martijn is Man of the match, dat moge duidelijk zijn, een mooie titel om mee te eindigen.

We wensen je veel succes met je studie en wie weet (als je geen internationale plannen hebt) komen we je ooit weer tegen!

Erik