International LAURA VAN DER HEIJDEN komt naar Zuid-Holland

Beste handballiefhebbers,

Op zaterdag 30 juni komt international Laura van der Heijden naar Rotterdam. In Sporthal de Enk geeft ze een exclusieve clinic voor alle D- en C-jeugd. Een unieke kans en ervaring voor de jeugdleden van uw club! 

Aanmelden kan alleen via www.handballpro.nl

Nieuwsgierig naar eerdere clinics van HANDBALL PRO? Klik op: https://youtu.be/gTeTr8QneWM

WAT GAAN WE JE LEREN?
Je zult niet alleen een hele leuke dag beleven, maar je gaat ook je helden ontmoeten en van jouw helden een hoop handbalvaardigheden leren. Ons team van trainers heeft samen met HANDBALL PRO een uitdagend programma voor je samengesteld. Deze kans krijg je niet vaak!

TECHNIEK
Opleiden staat centraal, want goed opleiden leidt tot succes. Dat weten onze speelsters van Team PRO als geen ander. Ons handbal is steeds dynamischer en sneller. Het ontwikkelen van de juiste techniek wordt daarom steeds belangrijker. De clinics zijn gericht op het verbeteren van je individuele handbalvaardigheden, waarbij de techniek een hele belangrijke factor is.

BALVAARDIGHEID 
Als je een goede balvaardigheid hebt zul je beter gaan handballen. Dat klinkt misschien een beetje raar. Maar hoe beter je om kunt gaan met de bal, hoe beter je gaat handballen. Ook onze professionals besteden nog iedere dag aandacht aan hun balvaardigheid. Tijdens de clinic krijg je les in een aantal belangrijke balvaardigheden.

SNELHEID
In hoog tempo omschakelen van de verdediging naar de aanval. Dat is waar het Nederlands handbal bekend om staat. Gevarieerd en initiatiefrijk handbal. Veel bewegingen zonder bal en een grote variatie aan tactische oplossingen. Dit vereist niet alleen een goed ontwikkelde techniek maar ook atletische kwaliteiten. Tijdens de clinic laten we je daar kennis mee maken.

WAT KRIJG JE NOG MEER?
Je traint niet alleen als een prof, maar je krijgt ook de spullen van een prof. Je krijgt een uniek shirt om in te trainen en uiteraard ook je eigen trainingsbal.

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?
GROEP 1: 09:00-12:00 EXCLUSIEF VOOR DE C- EN D-JEUGD 
Om 08:30 kun je met je eigen inschrijving jouw unieke shirt en je bal ophalen aan de balie in de sporthal. Vervolgens kun je je omkleden in één van de kleedkamers. Om exact 09:00 start de trainer met de clinic. Zorg dus dat je op tijd aanwezig en omgekleed bent!
GROEP 2: 13:00-16:00 EXCLUSIEF VOOR DE C- EN D-JEUGD 
Om 12:30 kun je met je eigen inschrijving jouw unieke shirt en je bal ophalen aan de balie in de sporthal. Vervolgens kun je je omkleden in één van de kleedkamers. Om exact 13:00 start de trainer met de clinic. Zorg dus dat je op tijd aanwezig en omgekleed bent!

Zien we jullie in Rotterdam? Klik hier voor onze Facebook pagina