DS2: Tegen Vires et Celeritas

Vandaag een wedstrijd tegen, voor ons een onbekende tegenstander uit Gouda, Vires. Het was een regenachtige dag en we speelde om 10:00 uur. De eerste tien minuten van de eerste helft was het gelukkig droog. Het bleef lang 0-0 tot Vires hun eerste doelpunt scoorde. Roda zette een mooie tegenaanval op en hieruit scoorde Nathalie het eerste doelpunt! Danielle scoorde twee mooie doelpunten in de eerste helft, waardoor het gelijk op ging. Tegen het einde van de eerste helft nam Vires meer afstand van ons in hun voordeel.

De tweede helft kwam er bij ons een keeperswissel. De eerste helft heeft Do super gekeept. De tweede helft nam Deidre plaats in de goal, wat ze ook erg goed deed.

Door het slechte weer was het moeilijk om goed de bal over te spelen of te scoren. De bal was erg glad. Dit maakte voor Danielle niet veel uit, zij scoorde nog twee mooie doelpunten. Ondanks Vires ook moeite had met het weer, maakte zij een aantal doelpunten meer. Hierdoor was de eindstand 9-5 in het voordeel van Vires.

Vandaag was Luuk onze coach, bedankt dat je toch met het slechte weer ons wilde coachen.

We gaan steeds beter spelen en vandaag stond de verdediging goed. De eerste punten komen zo steeds meer inzicht. Tot volgende week!