HS2: Weer even het kind in je terug

Er zou vandaag heel wat regen gaan vallen en naarmate we dichterbij Gouda kwamen, des te meer regen er viel. Een nieuw team bij Vires, voornamelijk A-jeugd en dat die nog niet helemaal droog achter de oren zijn was zeker voor vandaag geen probleem. Tenslotte was niemand droog waar dan ook. Spelen we wel of spelen we niet? Nou, verzetten is ook weer wat en dan kunnen er vast weer een aantal niet… Gewoon spelen dus.

Met helaas slechts 7 man, een spetterbadje en een handbal werd er in ieder geval heel wat gelachen van capriolen die op voorhand al gedoemd waren te mislukken. Maar met een wat minder hoog tempo kom je er uiteindelijk ook.

De 10-12 winst was niet vanzelfsprekend na de 7-5 rust, maar duidelijk is wie de meest watervaste spelers heeft.

Het kind kwam weer even in mij terug, dus kon het niet laten. Maar ergens toch wel vreemd als je het veld afloopt en vervolgens in de grote plas stampt, dat mensen er dan iets van vinden? Je was al tot op de naad nat?