D2: Zonnig gespeeld

Vandaag een wedstrijd thuis tegen de Treffers. Vorige week hadden we geen wedstrijd dus iedereen was lekker fris en fruitig. Wel wat blessures hier en daar; Nissa nog aan het bijkomen van spit in haar nek, Laura die nog kwakkelt met haar nek, Anne een pijnlijke knie en moe van een feest en Anouk beide handen open en een blauw been. Gelukkig is de rest van het team wel fit.

De wedstrijd begint, een heerlijke opening van Jesse 1-0 de stemming zit er goed in. Iedereen staat vol energie in het veld, al veel schoten op het goal.

Anne, Laura, Isabel en Jill zitten vol in de aanval. Jill staat vrij loopt weg en scoort, valt helaas in haar aanloop en komt even pijnlijk neer. Maar het is wel een doelpunt. 2-0

Jesse dribbelt mooi met de bal en ziet dat Isabel goed vrij staat gooit de bal mooi over en hup Isabel kan mooi in het goal schieten 3-0

Direct in de volgende aanval maakt Jesse de 4-0 met een geweldige stuiter zo het goal in.

Daarna volgt een mooie opbouw en 1- tweetje met Nissa en Laura, jammer dat hij net niet erin zit Laura. Prachtige opbouw zo met Nissa.

En zoals altijd staan jullie goed te verdedigen. We zien niet dat jullie last hebben van je nek. Bikkels.

Oja de tegenstanders doen ook nog mee ze scoren 4-1 deze straft Isabel direct weer af door de 5-1 te maken.

Anouk onderschept de bal en kan in een break out super scoren, even dat stapje op zij voor de goal om de tegenstander heen geweldig, mooi ingeschoten. 6-1,

Jill onderschept de bal weer en ziet dat Isabel weer vrij staat en gooit over naar Isabel die direct weer kan scoren 7-1.

Sterre staat helemaal vrij, krijgt de bal en draait zich om een te scoren maar helaas stapt ze in de cirkel…Maar het gaat direct door Laura schiet hard in 8-1

Gevolgd door Anouk 9-1

Tim met die super linker arm maakt 10-1

De tegenstander blundert met een dubbel stuit en Jesse onderschept de bal en scoort de 11-1

Met deze stand gaan we de rust in.

Na de rust scoort de tegenstander, Jesse beantwoordt dit gelijk met een tegen schot 12-2

Sterre met die mooie lange armen zet een super blok neer, daar komen ze niet doorheen.

Tim scoort weer met die heerlijke linkerarm 13-2 en kan daarna in een break-out weer direct scoren 14-2

Tegenstander maakt 14-3, maar Tim weer gelijk 15-3 jemig hij is los.

15-4

Dan staat Sterre weer vrij nu twijfelt ze niet deze gaat er in, en hoe, wat een super schot zo over de tegenstander heen en mooi aangegeven van Anne.

Nissa komt uit de hoek en gooit, ai net niet. De volgende keer gaat hij er echt in blijven proberen Nissa.

16-5 zo dit was een raar balletje om tegen te houden Joshua, maar wat sta je weer super te keepen.

17-5 Isabel legt hem mooi in de hoek.

17-6

17-7

17-8

Hallo, Roda de wedstrijd is nog niet klaar, hoe fris jullie de eerste helft starten door goed met elkaar te praten, goed naar elkaar te kijken, goed vrijlopen en goed staan te verdedigen, daar zien we nu helemaal niets meer van? Staan jullie te genieten van het heerlijke zonnetje? Kom op er bij blijven.

Probeer ook in de tweede helft de energie vast te houden zoals jullie altijd de eerste helft beginnen.

Gelukkig gaan Jesse en Sterre staan nog volop in de aanval maar gooien net over of op de paal.

Isabel maakt de 18-8 met een prachtig schot.

We sluiten zonnig af. Gewonnen met 18-8.