DS2: HVOS

Vandaag onze tweede thuis wedstrijd van dit seizoen.  We mochten het opnemen tegen HVOS. Het weer zat mee en iedereen was uitgeslapen, omdat we pas om half 3 hoefde te spelen..

De eerste helft ging redelijk gelijk op. Daniëlle opende de wedstrijd met een mooie break, waar ze een doelpunt uit scoorde. Het eerste doelpunt was binnen.  De verdediging stond sterk en we communiceerde goed met elkaar.  Er werden nog wat mooie doelpunten gemaakt door kimberly,  Daniëlle en Patricia. Deirdre stond super goed te keepen en heeft ons ook heel erg geholpen door een penalty te stoppen! We gingen met een paar punten verschil, in het voordeel van HVOS, de rust in.

Tijdens de rust kregen we wat tips mee van de coach. O.a. een snelle tegenaanval.  Wij hadden 4 wissels op de bank zitten en HVOS maar 2. Met wat meer snelheid,  meer afstand door de opbouwers en betere druk, moest het nog beter kunnen gaan.

Positief begonnen we aan de tweede helft. De snelheid zat er beter in, maar we zwakte helaas teveel af. Er werd nog 2 keer gescoord. Een keer door Daniëlle vanuit een vrije bal en nog een heel mooi doelpunt door Sherida vanuit de rechterhoek. De eindstand was 8-13 in het voordeel van HVOS.

Het was een leuke wedstrijd en we zijn ervoor gegaan.  We groeien iedere keer weer meer! Op naar de volgende wedstrijd,  met misschien wel de winst in onze zak.