D2: Afscheid

Wat een mooie dag om vandaag afscheid te nemen van het veld seizoen. De zon schijnt volop en het is de laatste wedstrijd van Sterre. Zij gaat na de herfstvakantie naar de C1. Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van haar. Wat zullen we je gaan missen Sterre! We wensen je heel veel succes en veel speelplezier bij je nieuwe team! Kom je af en toe nog kijken bij ons?

De wedstrijd van vandaag is uit tegen Ventura. Een heel groot mooi sport complex in Schiedam wat voor sommige ouders wat lastig te vinden is omdat de Tom Tom niet meewerkt. Iedereen moet ook even kijken of er nog een tenue ergens thuis ligt want nu kwamen we een shirt te kort en dat is ook niet echt professioneel.

Iedereen staat weer klaar de Jel is geweest en we beginnen aan de wedstrijd. De opening is voor Tim prachtig ingeschoten. Zoals altijd met die power linkerarm.

Jill heeft een paar x de kans om mooi te scoren in een break- out maar gooit steeds er net niet in. Na poging 4 gaat hij er eindelijk in 0-2. En de volgende keer niet meer dubbel lopen met de bal!

De wedstrijd verloopt rustig, het ene punt na het andere wordt gemaakt door Roda en we gaan de rust in met 0-12. Eigenlijk is het niet zo leuk om naar te kijken en we merken dat de Roda spelers zich een beetje vervelen.

Om nog een beetje er een wedstrijd van te maken probeert Jesse na de rust een punt te scoren met een worp achter zijn rug langs. Hij gaat er net niet in. Alle andere doelpunten die Jesse maakte waren ook zeker heel mooi, recht en strak.

Nissa kreeg volop de kans om een paar mooie punten te scoren. De volgende keer gaan ze er echt in Nissa!

Laura ook weer goed in verdediging en aanval, lekker doelpunt ook Laura mooi ingeschoten.

Anne ga ook voor de hoeken als je voor het goal staat, dan had je er nog meer ingeschoten vandaag.

Anouk mooie break-out en strak ingeschoten, en altijd goed in verdediging.

En Joshua die weer zo goed staat te keepen denkt laat ik er toch maar 3 inschieten door de tegenstander anders is het zo sneu.

Isabel mooie doelpunten, kijk goed om je heen wie er vrij staat om die ook te laten scoren.

We zien eigenlijk tegenstanders die net als ons zijn begonnen in ons eerste jaar, en zij zullen net als ons ook groeien in hun spel. Want gegroeid is het team van Roda! Het verdedigen en een aanval opbouwen we hebben heel veel geleerd in de afgelopen seizoenen en dat heeft ook resultaat opgeleverd. Voor de spelers van Roda was er nu weinig uitdaging. Er werden wel mooie blocks gezet in de verdediging! En iedereen kreeg de kans om te scoren.

We hebben gewonnen met 3-19

We wensen iedereen alvast een mooie vakantie en tot kijk in de zaal!

MB