HC1: Elf plus één

Op de foto vandaag, want we hebben weer een echt ELFtal. Nog steeds een probleem met keepers, maar spelers hebben we genoeg! Tot het goede idee kwam om Guido van D1 maar eens te vragen, want dan hoeven de boyz van HC1 niet te keepen!

Maar euhm…? Wat? Vijf wissels? Jep… Dus eens kijken in hoeverre je echt alles wil geven en zelf komt wisselen als je moe bent. Daar zijn er maar een paar van die dat echt kunnen dus uiteindelijk is het toch een beetje helpen met het wisselen.

Ik heb zo’n vermoeden dat het toch handiger is om ook bij thuiswedstrijden gewoon zelf om en om te gaan keepen. Een complete teamwissel is leuk maar op ons niveau eigenlijk niet meer verstandig.

En om te zeggen een wedstrijd, het was een aardige training. Voor beide partijen overigens! Waar voor DIOS de posities een leermoment is, waren wij vooral aan het oefenen met druk zetten.

En daar waren best wel wat momenten waar dat druk zetten steeds beter ging tot en met open deur binnenkomen en doorlopen. En niet te vergeten weer even de 5 ingezet zowel rechts als links, hoewel daar iemand stond die nog niet weet hoe de 5 gaat. Grappig genoeg werd dat wel goed opgelost en alsnog gescoord!

Eindstand 33-9

Guido, dank je wel voor je goede diensten als keeper! We gaan wel horen van de groep hoe ze erover denken voor een volgende keer met nu vijf wissels.

De coach