Handbalvereniging RODA ’71 in het nieuw!

Handbalvereniging RODA ’71 is vernieuwd! Wij horen jullie al zeggen: ‘Huh? Wat is vernieuwd? We zijn toch nog steeds dezelfde vereniging als vorig seizoen?’. Tuurlijk! Dat verandert niet of nauwelijks. Nee, het gaat om de belettering op de gevel van de kantine en het logo op de muur. Velen hebben dat intussen wel gezien of ontdekt.

Omdat er werkzaamheden werden uitgevoerd aan de kantine hebben we ook even zonder naam gezeten, dit was maar raar. Via een connectie van een opa van een speelster bij de D1 (volgt u hem nog?) kregen wij de nieuwe letters en ons logo gesponsord. Uiteraard zijn wij hier heel erg blij mee en bedanken Sign Service Center in Dordrecht en Opa Wimmie voor deze actie. Bedankt!

Daarnaast zijn ook de doeltjes op het veld vernieuwd, deze waren al een aantal jaren oud en begonnen gebreken te vertonen. In samenwerking met het Sportbedrijf Rotterdam zijn deze doeltjes vervangen en reeds al gebruikt tijdens de laatste buitenwedstrijden.

Onze identiteit blijft behouden maar we zijn vernieuwend bezig!