DA1: Rugby is toch niet onze sport

Zondagochtend, vroeg uit de veren om af te reizen naar de koploper.  

De wedstrijd waar we in het verleden al tegen verloren hebben met name door de fysieke inzet van de tegenstander. Nu kijken hoe het zou gaan bij hun.

We wisten dat het een zware wedstrijd zou worden. Ondersteund door Merel Lisanne en Raymond vanuit de B gingen we er het beste van maken.

De wedstrijd ging in het begin redelijk gelijk op, wat maakte dat de tegenstander in de irritatiezone ging zitten en gebruik maakte van de vrijheid die ze van de scheidsrechter kregen.

Snel in de eerste helft raakte Demi al geblesseerd doordat ze bij een actie een forse zet kreeg, die niets met handbal te maken had. Bij het weer proberen ging ze helaas snel door haar knie. Als gevolg een bezoek aan de huisartsenpost. Sterkte Demi!!

De tweede helft ging de tegenstander er nog forser in en dat had ook zijn effect op het normale handbal. We probeerden te blijven handballen, alleen heb je daar wel 2 teams voor nodig.

Ginger werd fors aan haar shirt gegrepen en bij het losrukken kreeg ze 2 minuten. Goed dat Ginger uiteindelijk de wedstrijd niet heeft uitgespeeld. Beschermen is van belang.

Meiden, blijf plezier houden in het handbal, laat je door deze wedstrijden niet intimideren en focus op de komende wedstrijd. 

Merel, Lisanne en Raymond, bedankt om het team te ondersteunen en op naar komende zondag!

Jullie reporter