DS2: Oliveo – Roda

Na een hele dag afwachten, stond vandaag om 10 over 5 Oliveo op het programma. Een pittige tegenstander die we al eerder thuis waren tegengekomen.

Helaas was onze coach vandaag afwezig, maar gelukkig wilde Yvette ons helpen! Vol positiviteit sprak ze ons toe. We gingen de wedstrijd in met de woorden: “Speel je wissels, zet druk, heb lol en moedig elke actie aan door jezelf te laten horen of je nou op de bank zit of op het veld staat”.

Positief begonnen we dus aan de wedstrijd. We zagen eigenlijk al meteen dat we te maken hadden met een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Ze konden elkaar goed vinden.

Maar daar zaten wij niet mee. Ook wij konden elkaar goed vinden. Aan de kant (zowel op de bank als ons publiek) moedigde ons aan. We gingen de rust om met een achterstand. Yvette gaf aan dat het helemaal niet slecht ging en gaf ons als tip om elkaar beter rugdekking te geven. Dit ging om de tweede helft ook beter. De meiden van Oliveo raakte steeds meer gefrustreerder. Eindstand was 20 – 12 voor Oliveo.

Even iedereen op een rijtje:

Yvette: top coach! Positief en gezellig.

Deirdre: goed staan keepen in de eerste helft en nog een mooi doelpuntje mee gepakt in de tweede helft!

Kim: goed staan verdedigen en met een mooi boogballetje een doelpunt gescoord.

Nicole: penaltykiller! Vreet de ballen op in het doel.

Marinda: staat haar mannetje in de hoek. Paar mooie schoten op het doel.

Danielle: had in de eerste helft een latrelatie met de paal, maar pakte in de tweede helft wat mooie puntjes mee. En met 2x 2 min en een gele kaart, is ze de meest agressieve speler van de wedstrijd.

Sonja: stond als een muur in de verdediging. Tegenstanders hadden weinig kans tegenover haar. En ook Sonja was erg agressief in de ogen van de scheids en heeft 2 minuten gehad.

Steffie: heeft op verschillende plekken gestaan in het veld, was goed aanspeelbaar en liet zich niet kennen in de verdediging.

Sherida: staat zoals altijd prima op de hoekpositie. Ze kreeg in eerste helft last van haar been en moest de rest van de wedstrijd rustig aan doen.

Do: onze positieve vibe in het team. Ook vandaag wist ze weer heel wat positieve woorden de groep in te gooien. Top gespeeld op verschillende plekken!

Kelly: Kel werd met name in de tweede helft vastgezet door Oliveo, omdat ze keihard de ballen op het doel gooide. Het vastzetten deed haar niks. Ze bleef goed bewegen en wist alsnog heel wat balen het doel in te rammen!

Even een weekje rust nu en over twee weken gaan we er weer tegen aan!