D1: Een goed start van 2019

We zijn al twee wedstrijden verder in het jaar en dit is inderdaad pas het eerste wedstrijdverslag. Wat kan ik erover zeggen. We waren beide keren veel te sterk voor de tegenstanders. Tegen Ventura D2 werd het 20-8 en tegen Indus werd het 27-9. Is er dan geen ruimte voor verbetering? Zeker, we waren snel, fanatiek, kansrijk en we bleven doorgaan. We kunnen elkaar nog beter in de handen spelen, het overzicht behouden, in de verdediging nog meer de bal proberen te onderscheppen in plaats van dicht bij een speler te staan. We hebben zeker stappen gemaakt.

Komende wedstrijd is uit tegen Conventus. Is dat belangrijk dat we tegen Conventus spelen? Nee. Moeten we ons eigen spel spelen? Ja. Focus op je eigen spel en dat van je teamgenoten. Help elkaar in de wedstrijd. Het spel is niet alleen tussen jou en je directe tegenstander. Vraag jezelf af hoe je het beste kan spelen. Blijf je dat afvragen.

Jullie trotse coaches,

Meine en Danny