DA1: 2 wedstrijden, 2 punten, 2 verslagen

Vorig weekend, een nog in te halen verslag, De thuiswedstrijd tegen Forholte.

De dames aangevuld door 4 dames B, Lieke, Merel, Odessa en Lisanne. Een wedstrijd, waar het verdedigen goed in elkaar zat. Hard werken en voor elkaar in de bres springen.

Uiteindelijk een van de minste tegendoelpunten tegen gehad.

Helaas waren we aanvallend onmachtig. Konden geen openingen vinden en het liep zeer moeizaam. IN de eerste wedstrijd tegen hen, waren de openingen er wel. Deze keer vonden we met name de keeper op onze weg staan. Met iets meer scherpte hadden we ook iets meer kunnen maken, maar zoals wel vaker lukt het net niet.

Een prima debuut van Lieke in de goal, welke een aantal prachtige reddingen had en Odessa, welke op diverse plekken goed uit de voeten kan. Met name de midden-opbouw is een plak op jouw lijf geschreven.

Alle meiden B bedankt en hopelijk tot snel.

2 februari, een zaterdag, een dag van een juniorenwedstrijd! De Meeuwen uit. Demi voelde zich weer een stuk beter en wilde graag weer spelen.

Francisca had weer de kriebels en had de handbalschoenen weer uit de kast gehaald. Kortom, een compleet team. Yvette kon helaas niet, waardoor ik weer aan de bak kon. Een wedstrijd die altijd leeft bij de meiden.

De eerste helft was echt een voorbeeld van ouwe-wijven-handbal. We konden niet vooruit komen, terwijl daar vaak een deel van onze kracht ligt. Met als gevolg een 6-6 ruststand. In deze rust aangegeven dat het wel degelijk anders moet, anders eindigt het net als vorige keer, waarbij we net verloren.

Dat was voor iedereen duidelijk. Meteen met een andere instelling begonnen in de 2e helft. We liepen daardoor, door snelheid en samenspel al snel uit naar 9-15. Deze marge was hard nodig. De angst sloop er weer in en we lieten het tempo weer terug lopen.

De Meeuwen kwamen weer snel in de buurt, waardoor het allemaal nog spannend werd. Gelukkig hielden we het koppie erbij en konden we een duidelijke overwinning op onze naam zetten.

17-19 is een prima uitslag en weer de punten binnen. We staan op een mooie plaats op de lijst.

Nog 6 wedstrijden. Gaat prima en ook nu weer een team prestatie. TOP meiden.