D2: Naar de camping!

Afgelopen zaterdag had de D2 geen wedstrijd, dus een mooie gelegenheid voor n uitje; maar wat is dit nou? Naar de Camping? En wat voor een??

We hebben een luxe camping geboekt, bij aankomst blijkt het helemaal geen luxe camping te zijn. Het is een oude camping, vies, slecht onderhouden en de stroom valt steeds uit, we hebben geklaagd maar daar is de campingbaas niet blij mee. De campingbaas is een oud K-1 Fighter (soort kickbokser) en heeft een paar grote pitbulls dus daar wil je geen ruzie mee. We moeten er voor zorgen dat we binnen het uur de campingplaats verlaten hebben en er voor zorgen dat de stroom weer werkt anders hebben we een groot probleem. Als laatst is het nog belangrijk, blijf nooit alleen in de caravan.

Gelukkig is alles toch goed afgelopen, en hebben we voor de schrik lekker met elkaar McDonalds gegeten om een beetje bij te komen. Al met al was het was een geslaagde dag!