DA1: Hard werken loont

Ja ja, de een na laatste wedstrijd in de zaal. Tegen Westlandia, een tegenstander, die net boven ons staat.

Opdracht hard werken en samen spelen. We hadden geen aanvulling van de B, dus op eigen kracht! Waar de vorige wedstrijd veel is laten liggen in de verdediging ging het vandaag wel beter. Niet dat we minder tegen kregen, maar nu kon door de blokkeringen Brenda weer ballen pakken.

Aanvallend had het maar een naam: chaos. Als toeschouwer vragen we ons wel eens af of de systemen die gelopen worden ook zo getraind worden. Het zag er chaotisch uit. Weinig afspraak en weinig overleg. Het resultaat was wel goed: we scoorden. Gelukkig wel uit de aanvallen. Van het aantal strafworpen hebben we er 6 gemist! Iets om aan te werken.

Maar het eindresultaat telde. 5 minuten voor tijd nog 4 voor en in het eindsignaal net een punt verschil. Ja Fleur in ons voordeel. Dat realiseerde ze zich pas toen ze afgroette.

Nu nog een lekkere pot en de 4e plaats veilig stellen.

Daarna weer naar buiten. Lekker in de open lucht.

Een aandachtig toeschouwer