DS2: Toch drie punten mee naar huis!

Waar we bij sommige wedstrijden zitten te klagen dat we te veel wissels hebben en niet aan onze speeltijd komen, heeft iedereen deze zondag de volle 60 minuten gespeeld. Van de 18 deelnemende leden van DS2 waren er daadwerkelijk 7 in staat om ons te representeren in de uitwedstrijd tegen HVOS. Een opkomst wat indirect misschien verbonden is aan het ontbreken van een coach die dit misschien had kunnen voorkomen, al vielen de wedstrijden van de DS1 en DSA ongelukkig samen waardoor we ook vanuit hun niet op back-up konden rekenen.

Dat neemt niet weg dat deze 7 toppers in het veld gespeeld hebben als een volledig team van 18. Wat hebben zij tot op het laatst de longen uit hun lijf gerend om de break outs van HVOS te voorkomen! (Die weliswaar weer veroorzaakt waren door onze vermoeidheid waardoor we minder strakke ballen gingen gooien). Het was een ontzettende krachtinspanning, die als ik even terugblik op het geheel, niet eens zo slecht uitgevoerd was. Zeker niet met Sherida op ‘t doel vanaf de 2e helft! Wat heeft zij ontzettend goed staan keepen! Ondertussen nog een snelle cursus gekregen van de scheidsrechter, hartstikke leuk!

Ik ben echt trots op het doorzettingsvermogen van Kim, Eva, Marinda, Sonja, Sherida, Anna (proud of you!) en mezelf. Ten opzichte van onze vorige wedstrijd, hebben wij 7 elkaar wel weer gevonden in de wedstrijd en zou ik niet graag onze volgende tegenstander willen zijn omdat we gaan scoren! En flink ook! Meer dan 3! (Even voor het moraal van het verhaal buiten wegen gelaten wat het aantal doelpunten van HVOS was.)

Tot zondag!