DA1: Start buitenseizoen

Jawel, het is alweer april, de lente is beginnen, de zon schijnt, dus gaan we weer buiten spelen.

Nog even een korte terugblik op zaalseizoen, waar we na een spannende laatste wedstrijd, welke in 18-18 eindigde netjes op een 4e plaats geëindigd. TOP. Een hele goede prestatie meiden.

7 april, dus weer naar buiten. Tegen een vertrouwde tegenstander: de Meeuwen.

Een wedstrijd, waar iedereen altijd naar uit kijkt. Met 3 extra ondersteuningen uit de meiden B een volle bank en Stefan en Raymond als coach. De meeuwen speelde niet in hun sterkste opstelling, aangezien een van hun sterkste speelsters naar de senioren was gegaan.

Maar dat maakt het voor ons niet minder spannend. We hadden er zin in, gelukkig nog niet te heet, 10 uur in de ochtend.

Vanaf het begin hebben we getracht een duidelijke voorsprong op te bouwen. Waarbij in de breedte samen werd gespeeld en door werkinzet werd gescoord.

We konden in de eerste helft moeilijk een vuist maken en gingen aan de thee met een 7-12 voorsprong.

In de 2e helft getracht hun sterkste speelster minder makkelijk te laten scoren, wat nog steeds moeilijk ging, wat maakte dat de meeuwen nog 4 maal kon scooren.

Wij probeerden nog meer samen te spelen, waardoor we ook makkelijker uitliepen. Door een goede verdediging kon de keepster ook meer ballen pakken.

Ook de aanvulling van de meiden B maakten de punten.

Meiden, weer een prima prestatie, Merel, Lisanne en Lieke, bedankt voor de aanvulling en we hopen jullie (en andere B) vaker te mogen verwelkomen.

Oh jaa: 11-23 einduitslag tegen de Meeuwen, een goed begin voor het veld seizoen. We gaan zo lekker verder.

Jullie razende reporter