DC1: Weer aan de bak

Zooo de meivakantie zit er weer op dus de meiden mochten weer aan de bak. Vandaag staat er een wedstrijd uit tegen Savosa op het programma. Sfeer was goed, meiden waren positief , Savosa staat laatste dus waarschijnlijk winnen.

Begin van de wedstrijd was nog wel te zien dat er wedstrijdritme miste maar dat werd door inzet goed gemaakt. Gelukkig had Savosa hetzelfde probleem dus gingen we de rust in met een 3-7 voorsprong.

2e helft is zoals zo vaak toch weer een ander verhaal. Meiden lijken dan toch af en toe te verslappen, gelukkig gaat dit steeds beter, mede door de conditietrainingen van Eva!!!

Al met al is het gelukkig goed gekomen en stapte de meiden trots van het veld met een 11-15 overwinning in the pocket. Goed gedaan dames!!!

Zoë: Zoals altijd een rots in de branding, goed gekeept weer vandaag, lekker 2 strafworpen gehouden!!!

Lysanna: Vandaag meer teamspeler dan solo. Heel mooi om te zien. Toch 1 doelpuntje mee gepikt. Je bent aan het groeien als speelster.

Sy’rai: Jij was vandaag de motor op het veld. Middenopbouw lijkt je steeds beter te bevallen. Gewoon 6x gescoord vandaag. Je mag trots zijn op je prestatie vandaag.

Soraya: Ook jij hebt vandaag goed gespeeld. Wederom goed gebruik van je lengte gemaakt. Jammer dat je niet zo vaak kan trainen anders had je nog meer ballen gescoord. Toch 1 doelpuntje meegepikt.

Femke: Zoals altijd heb je weer enorm hard gewerkt, meerdere posities gespeeld en een hele mooie goal vanaf de rechterhoek. Echt zoals op de training wordt getraind.

Emi: Vandaag heb ik je hard zien werken, ik vind je met de week beter worden, 3x gescoord, waarvan 1 hele mooie, dat vond zelfs de tegenstander hoorde ik. Ga zo door!!!!!

Sterre: Ook jij hebt hard gewerkt. Meerdere keren mooi naar binnen gedrongen op de cirkel vanuit de hoek. Vlak voor het einde toch je doelpuntje meegepikt.

Esmee: Zoals gewoonlijk onvermoeibaar, 1e helft werd je heel goed gedekt , probeer dan wat meer afstand te nemen. 2e helft had je meer ruimte en daardoor ook 2x snoeihard gescoord.

Het was een mooie wedstrijd dames. Ik kijk alweer uit naar de volgende.